Leczenie

Forum -> ASTMA.............

Tytuł:ASTMA.............
Autor:hania
14.5.2010, 12:24
Chruję na astmę i juz mam jej po wyżej uszu a nawet bardziej, a z roku na rok jest mi gorzej nie wiem co mam zrobic biore leki te wzeiwki chodze do lekarza leki sie zmienia pare miesiecy jest ok a pozniej znow miesiac mysle ze lada dzien umre, nie moge oddychac, bylam raz w szpitalu to bylo straszne wiem ze tego nie idzie wyleczyc.... sama nie wiem juz, co mam zrobic... moze jakis bioenergoterapeuta???

Autor:lala
17.5.2010, 14:34
miło zaskoczył mnie twój liscik, coz moje srodowisko jest dosc czyste, mam dosc ciezka astmei kazde przeziembienie jest dla mnie meczace czasami - narazie raz w szpitalu wyladowalam oby tylko raz.... czasami moge normlanie zyc chodzic jezdzic na rowerze... ale teraz trzymie mnie to 3 a moze i 4 tydzien dzis dostaje zaszczyki ktore maja mi wspomoc oddychanie .... ech oddychac szkola mi sie przez to zawala moj licencjat nie moge sie obronic , promotor mnie nie rozumie coz takie zyce, podonie jaku ciebie choc jakby moje studia 3 lata mialy by isc w zapomnienie i za roki placic 1,5 tys ech ciezko a wszytko winne zdrowie astma dla ciebie to przyjaciolka a dla mnie to kochanek ktory mnie dusi smiertelni

Autor:krówka
25.5.2010, 15:54
Witaj Czytam teraz bo trafilam do szpitala nieco , plucai oskrzela mialam zawalone ale naszczescie skonczylo sie tylko za zaszczykach dozylnych, kiedys wyladowalam pod tlenem ufff bylo ciezko.... ale dzis czuje sie dobrze moge skakac biegac znowu wszytko....... znowu bede mogla zapomnieco astmie choc moze nie powinnam ale zapomniamo niej jak jest oki dopki znowu mnie nie zlapie ... ale jest dobrze mam nadzieje ze jak najdluzej pozdrawiam milusio a co do ćwiczen byłabym zainteresowana, wszytkiego tzreba sie łapac by ten oddech złapac

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest wolniejsze: ślimak czy gepard?